9/16/2012

Paisatge de Sal

La sal gemma procedeix de les mines d'una roca anomenada halita. La seva extracció genera un autèntic paisatge subterrani de coves i galeries que han servit d'inspiració a aquesta peça.
El metall en contacte amb la sal s'oxidarà i a mesura que passi el temps, a l'igual que els paisatges que van canviant, la sal desapareixerà però deixarà la seva empremta en el metall i persistiran en l'anell, les formes que el van inspirar.

Nom de la peça: Paisatge de Sal.
Materials: llautó i sal gemma.
Tipologia: anell per a dos dits.






Aquesta peça és una de les sel·leccionades per al "Projecte Sal: Hangzhou-Barcelona" que organitza l'Escola d'Art del Treball de Barcelona.
Va estar exposada al Museo Nacional de Cerámica y Artes Suntuarias González Martí (del 3 de maig al 3 de juny), formant part del MELTING POINT 2012. Joieria Contemporània València,
programa d'activitats, exposicions i conferències entorn a la joieria que es celebrà coincidint amb la visita de Schmuck 2012 al MuVIM de València.

Per a més informació:
http://meltingpointvalencia.blogspot.com.es/

La peça estarà exposada a Artesania Catalunya (Banys Nous, 11, Barcelona) fins el 4 de novembre. Us convido a la inauguració de l'exposició que tindrà lloc el proper dimarts 9 d'octubre a les 19h.

Per a més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada